Kontakt och bokningsinfo

Vi är en uppfinningsrik vokalgrupp som framför partyhitsfavoriter och gåshudsballader i mäktig a cappella-tappning på ett sätt ni aldrig hört förut – och vi nås på info@vocalbrand.se

Vi är alltså ingen prydlig kör som sjunger klassiskt, visa eller jazz, utan entertainers med glimten i ögat och en pop-och soulrepertoir. Vi är vana att underhålla på alla typer av tillställningar, alltifrån små intima sällskap till stora event, och har gigat på mängder av företagstillställningar. Vi har fått OD:s prestigefyllda pris Kaggen-stipendiet.

Det som gör våra insatser så uppskattade är att vi blandar populära och svängiga låtar med interaktiva övningar och upptåg med gästerna. Vi är flexibla att i samråd med er/kunden besluta om vi ”bara” ska sjunga våra låtar eller ta ett större grepp vid giget som att t.ex. skräddarsy allsångstexter till våra interaktiva publikövningar. Flera av medlemmarna i gruppen har stor erfarenhet av konferencierskap och toastmasteri på allt ifrån bröllop till stora events med mer än 1000 åhörare.

Kunderna älskar våra lekfulla upptåg, t ex där gästerna utbildas till fullfjädrade (…nåja) vokalsångare. Ett vanligt upplägg är att gästerna först får värma upp med en eller ett par allsånger. Sen brukar de få tävla genom att sjunga olika låtar till vårt komp och överrösta varandra. Då brukar vinnarskallarna komma fram, och det har hänt att det dansas på stolarna…!

Därefter vänder vi på upplägget och gästerna får lägga ett pedagogiskt uppbyggt flerstämmigt komp till Vocal Brand, och vi river av kända låtar i rasande fart. Finns det någon hos kunden som gillar att framträda så planerar vi förstås in ett gästspel!

Utöver oförglömlig a capella-underhållning kan vi alltså erbjuda:

  • Anpassat tema (jul, sommar, disco, bröllop…)
  • Mingelmusik med gitarr/piano
  • Allsånger med eller utan specialskrivna texter/sånghäften
  • Toastmasteri
  • Musik-quiz
  • Konferencier

Exempel på företagsfester där vi har uppträtt: Atlas Copco, Electrolux, Swedish match, Sweco, Skandia, Scania, IBM, Telia, Ericsson, Svenska Brandmansföreningen, Smittskyddsinstitutet, Finansdepartementet, Qbranch, Canvisa Consulting, Halogen, Chevreux, Entreprenörsgalan i Stadshuset m fl.

Kontakta oss på info@vocalbrand.se