Festunderhållning med vokalband

Vocal Brand. Ett band med bara röster som tolkar funk, soul, pop & disco med mål att höja stämningen varhelst vi drar fram. Sedan 2005 har vi sjungit på fest och skapat show med både dans, skratt och värme. Vi har stått för underhållningen hos många verksamheters sommarfester, julfester, kickoffs etc.

Ofta står vi för middagsunderhållningen med olika inslag, både med o utan instrument, såsom pianobars-mingel, funk/soul/pop/disco i acapella-tappning, toastmasteri / allsång. Vi samverkar med ett coverband om vi ska ta ett helhetsgrepp över hela festunderhållningen.

Söker ni en garanterat rolig, vacker, svängig, engagerande, gärna interaktiv underhållning i något större sammanhang (tex jul/sommarfester) så vill vi väldigt gärna diskutera med er hur det blir allra bäst för er!

Lyssna

Radioheads No Surprises i a cappellaversion med vokalbandet Vocal Brand.

Vår inspelning av Kents (Joakim Bergs) Sverige i a cappellaversion har visats och delats i mängder på framför allt Facebook. Här är den på YouTube.

När du bokar oss kan vi, utöver oförglömlig a capella-underhållning, erbjuda bland annat

  • Anpassat tema (jul, sommar, disco, bröllop…)
  • Mingelmusik med gitarr/piano
  • Allsånger med eller utan specialskrivna texter/sånghäften
  • Toastmasteri
  • Musik-quiz
  • Konferencier
  • Vi samarbetar med flera svängiga coverband som fyller dansgolvet

Vi finns att höra på Spotify och i andra digitala strömningstjänster. Vi tycker så klart att du ska lyssna på oss där, men ändå gör vi oss ännu lite bättre live på scen!

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyheter från vokalbandet Vocal Brand. Vi lovar att vi skickar brev väldigt sällan och att vi inte kommer att ge bort din e-postadress till någon annan. Allt vi vill är att kunna hålla dig uppdaterad om exempelvis våra konserter och skivreleaser. Nyhetsbrevet hanteras av den amerikanska tjänsten MailChimp.